Velkommen til nyt designteam

Vi byder et nyt designteam velkommen i Hunter.Et team med en dristig og innovativ vision og sammen med sin sofistikerede erfaring inden for design, især tasker, gør det os sikre på at tilfredsstille vores kunder med at opfylde deres forskellige krav.
For nylig, efter anmodning fra vores faste kunder, er vi ved at udvikle en serie skoletasker (https://www.hunterbags.com/school-backpack/), og snart vil den blive lanceret og sat i produktion.For mere af det tilpassede design, er du velkommen til at kontakte os, og lad os nu tage et lille kig på, hvad vi har her.

Velkommen til nyt designteam
Velkommen til nyt designteam -2

Har du brug for flere lommer?Dette med seks udvendige lommer og en skjult lomme bagpå vil helt sikkert opfylde din standard og plus en indvendig lynlåslomme, der kan holde dit små tilbehør sikkert.

Kvinder Cabriolet Tote Daypack Laptop Rygsæk Bred Top Åben College School Travel Casual Taske

Velkommen til nyt designteam -3
Velkommen til nyt designteam -4

En pæn og kortfattet designkode gør, at denne taske passer godt til forskellige anvendelsesscenarier.Hvad mere er, det indbyggede USB-portdesign giver dig mulighed for bekvemt at oplade mobiltelefonen ved at tilslutte en powerbank uden at åbne rygsækken på farten.

Rygsæk til mænd/kvinder, grundlæggende rejse bærbar rygsæk, 14 tommer vandtæt skoletaske med trykt tilpasset logo

udendørs duffel-03.cdr
udendørs duffel-03.cdr

Hvis jeg skal påpege, er det letvægten ved denne taske, der tiltrækker mig.Komfortabelt rygdesign med blød polstring, giver dig maksimal rygstøtte.Åndbare og justerbare skulderstropper vil mindske trykket på din skulder og nakke.Denne rygsæk vejer kun 0,9 LB, du vil føle dig let, når du bærer den.


Posttid: Dec-07-2021